معاون توسعه کسب و کار و بازاریابی شرکت تامین سرمایه خلیج فارس
موضوع تدریس: مدیریت هارمونیک تامین مالی سنتی و نوین برای فناوری و نوآوری
سرفصل ها: تامین مالی از اقتصاد خرید [بانکی (بدهی)؛ بورسی (شراکتی) و خارج از بورس]
و از اقتصادی شراکتی [کرود، توکن، و …]
هدف برگزاری کارگاه: لیست کردن روش های تامین مالی شدنی در ایران
معرفی مدرس: آقای حسن بان، فارغ التحضیل دکتری رشته مدیریت اجرایی گرایش بازار سرمایه از انجمن مالی اسلامی ایران است. ایشان در حال حاضر به عنوان معاون توسعه کسب و کار و بازاریابی در شرکت تامین سرمایه خلیج فارس مشغول فعالیت هست و مشاوره استارتاپ ها، هم موسس استارتاپ های فینتک و بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت در بازار پول و سرمایه در سطوح کارشناسی تا مدیریتی را در سوابق کاری خود دارد. عمده فعالیت های اجرایی/ پژوهشی ایشان در حوزه تامین مالی جمعی، تعاونی و تامین مالی های نوآورانه است. آقای حسن بان انتشاراتی از قبیل مقالات فارسی و لاتین، مقالات پژوهشی و کارگاه های اجرایی و کسب جوایز مالی بین المللی و ملی در زمینه نوآوری را در سوابق پژوهشی خود دارد.
مدرس دانشگاه
مدیرعامل مرکز پژوهش IFC در زمینه محصولات کشاورزی و صنایع غذایی
موضوع تدریس: جمع سپاری در صنایع غذایی
سرفصل ها:
نوآوری
نوآوری باز و جمع سپاری
جمع سپاری در صنعت غذایی
بررسی چند مطالعه موردی
هدف برگزاری کارگاه: آشنایی با مفهوم جمع سپاری و کاربرد آن در صنایع غذایی
مدیر سازمان مدیریت اطلاعات، وزارت راه ایالت داکوتای شمالی، آمریکا، از سال 1399 تا کنون
دانشیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود، 1377 تا 1399
موضوع تدریس: مروری بر فرایندهای داده کاوی در حوزه علوم زمین
سرفصل ها:
1. فرایندهای داده کاوی در حوزه علوم زمین
2. کسب و کارهای نوین مرتبط به داده کاوی در حوزه علوم زمین
3. مروری بر فرصت های شغلی مرتبط با داده کاوی
هدف برگزاری کارگاه:موضوعات مرتبط با علوم زمین احتمال پذیرند، و بنابراین رابطه مستقیم بین افزایش حجم داده ها، و اعتبار تصمیمات وجود دارد. بدیهی است با افزایش حجم داده ها، مدیریت، پردازش و استخراج اطلاعات از آنها اهمیت پیدا می کند. در این کارگاه، مروری بر روشهای داده کاوی در حوزه علوم زمین صورت خواهد گرفت، و در هر مورد مثالهایی ذکر خواهد شد. در ضمن، در خصوص اهمیت مدیریت داده ها، مثالهایی ذکر خواهد شد. مرور بر استارت آپهای موفق در حوزه علوم زمین در دنیا نشان می دهد که بخشی از آنها مرتبط با داده کاوی هستند؛ در این خصوص توضیحاتی به اختصار ارائه خواهد شد. در نهایت گزارش کوتاهی از بازار کار داده کاوی به صورت عام و در داده کاوی در حوزه علوم زمین به صورت خاص، ارائه خواهد شد.
معرفی مدرس: آقای بهزاد تخم چی، فارغ التحضیل دکتری رشته معدن از دانشگاه تهران است. ایشان دوره فوق دکتری نفت را در دانشگاه داکوتای شمالی بوده اند. دکتر تخم چی در حال حاضر به عنوان مدیر سازمان مدیریت اطلاعات، وزارت راه ایالت داکوتای شمالی، مشغول فعالیت هستند و پیش از آن بعنوان دانشیار در دانشگاه صنعتی شاهرود مشغول به فعالیت بوده اند. عمده فعالیت های اجرایی/ پژوهشی ایشان در موضوع داده کاوی در حوزه علوم زمین و راه است. آقای تخم چی انتشاراتی از قبیل 4 کتاب، بیش از 400 مقاله و بیش از 50 گزارش تحقیقاتی را در سوابق پيوهشی خود دارد.
مشاور نوآوری در ایران و هلند
مشاور نوآوری و تحول دیجیتال در گلرنگ
مدرس دانشگاه صنعتی شریف
موضوع تدریس: هوشمندسازی در کسب و کار
سرفصل ها:
ماهیت هوشمندسازی
فناوری های هوشمند
از هوشمندسازی تا هوش مصنوعی
استراتژی های و چالش های هوشمندسازی
هدف برگزاری کارگاه: ارتقای سطح دانش کاربردی مخاطبان در خصوص فناوری های هوشمند و نحوۀ پیاده سازی مدل های نوآورانه مبتنی بر فناوری های هوشمند در شرکت ها
معرفی مدرس: دکتر محمدمهدی قائمی نیا ، دارای مدرک MBA از دانشگاه صنعتی شریف و فارغ التحصیل مقاطع دکتری و پسادکتری در زمینۀ سیاستگذاری تکنولوژی و نوآوری از دانشگاه صنعتی Delft هلند بوده و با برخورداری از سابقه فعالیت در اکوسیستم های نوآوری شرکتی و استارتاپی، هم اکنون به عنوان مدرس و مشاور شرکتهای مطرح صنعت در ابران و هلند، مشغول فعالیت می باشد. ایشان در پروژه های هوشمندسازی بنادر مختلف بین المللی حضور و نیز مسئولیت طراحی بنادر هوشمند ADT در امارات و LCT در مکزیک را بر عهده داشته اند.
مدیر راهبردی
مشاوران مهندسی پخش هند -BECIL
موضوع تدریس: ایجاد تاب آوری سایبری در بخش بانکی و مالی
سرفصل ها:
1 . وضعیت فعلی خطرات امنیتی و کلاهبرداری در بانکداری
2. پیشنهادات چیست
2.1 مرکز عملیات امنیت سایبری
2.2 تجزیه و تحلیل هویت
2.3 کشف تقلب بانکی
2.4 قابلیت های هوش مصنوعی
معرفی مدرس: آقای اوجها دارای پسا دکترا در هوش مصنوعی و فناوریهای نسل آینده هستند. فعالیتهای پژوهشی وی بر سیاستهای امنیت ملی مرتبط با یادگیری ماشین و هوش مصنوعی متمرکز است. حوزههای تخصصی ایشان شامل امور رگولاتوری رادیویی برای فناوریهای جدید، ارتباطات رادیویی سیار، مدیریت طیف پویا، دفاع و امنیت ملی، تجزیه و تحلیل سیاستهای همگرای فناوریها، تهدید امنیتی سایبری، مذاکرات تجاری، سیاست های صدور مجوزو نظارتی و دانش ارتباطات، اتوماسیون دفاعی و قوانین تنظیم گری پخش میباشند.